מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"
המרכיבים
- 250 גרם פילה דניס מנוקה מעור וחתוך לקוביות
- 2 אפרסקים קצוצים
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- 1 לימון סחוט
- 1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
- זר כוסברה קצוץ
- 6 גבעולי בצל ירוק
- מלח ים לפי הטעם
אופן ההכנה
- חותכים את הבצל הירוק לרצועות ומניחים בקערה עם מי קרח עד שהרצועות מסתלסלות.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הבצל הירוק ומערבבים היטב.
- מסדרים את הסביצ'ה בכוסות הגשה, מסדרים מעל בצל ירוק מסולסל ומגישים.