מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"

המרכיבים

  • 250 גרם פילה דניס מנוקה מעור וחתוך לקוביות
  • 2 אפרסקים קצוצים
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 לימון סחוט
  • 1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
  • זר כוסברה קצוץ
  • 6 גבעולי בצל ירוק
  • מלח ים לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבצל הירוק לרצועות ומניחים בקערה עם מי קרח עד שהרצועות מסתלסלות.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הבצל הירוק ומערבבים היטב.
  3. מסדרים את הסביצ'ה בכוסות הגשה, מסדרים מעל בצל ירוק מסולסל ומגישים.