מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

  • 400 גרם פילה לוקוס
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 פלפלון צ'ילי
  • 2 לימונים
  • 2 כפות פלפלצ'ומה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 20 גרגירי קימל

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן זית בסיר רחב. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים 1/2 ליטר מים ואת כל המרכיבים מלבד הדגים.
  3. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים ומבשלים כרבע שעה. מגישים עם חלה חמה.