מרכיבים (6 מנות)
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם טחינה גולמית
- 12 קבבים מבשר טלה
אופן ההכנה
- ממיסים את השוקולד בבאן מרי - סיר המונח מעל סיר גדול יותר שבו מים הרותחים בעדינות (מקפידים שהסיר העליון לא ייגע במים). אפשר גם להמיס את השוקולד במיקרוגל – מניחים אותו בקערה, מחממים 30 שניות (לא יותר!) מערבבים וחוזרים על החימום והערבוב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. חשוב לא לחמם את השוקולד על אש ישירה, כי הדבר ישרוף אותו.
- מערבבים את השוקולד המומס עם הטחינה.
- צולים את הקבבים בגריל.
- יוצקים את הרוטב על הקבבים מיד לאחר שהם יורדים מהאש.
- גלית אלפרט, שוקולטיירית, היא הבעלים של "גליתא - חוות השוקולד בדגניה ב'
"