מרכיבים (6 מנות)

  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם טחינה גולמית
  • 12 קבבים מבשר טלה

אופן ההכנה

  1. ממיסים את השוקולד בבאן מרי - סיר המונח מעל סיר גדול יותר שבו מים הרותחים בעדינות (מקפידים שהסיר העליון לא ייגע במים). אפשר גם להמיס את השוקולד במיקרוגל – מניחים אותו בקערה, מחממים 30 שניות (לא יותר!) מערבבים וחוזרים על החימום והערבוב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. חשוב לא לחמם את השוקולד על אש ישירה, כי הדבר ישרוף אותו.
  2. מערבבים את השוקולד המומס עם הטחינה.
  3. צולים את הקבבים בגריל.
  4. יוצקים את הרוטב על הקבבים מיד לאחר שהם יורדים מהאש.