מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1 כרוב לבן בינוני
  • 100 גרם זרעוני שומשום

לרוטב:

  • 1/2 כוס חומץ רגיל
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כוס רוטב סויה

אופן ההכנה

  1. מניחים את השומשום במחבת יבשה וקולים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שזרעוני השומשום משחימים קלות. מעבירים את השומשום לקערה לצינון.
  2. חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומניחים בקערת ערבוב.
  3. מניחים את כל מרכיבים הרוטב בכלי מתאים וטורפים בעזרת בלנדר מוט.
  4. יוצקים את הרוטב על הכרוב, מערבבים היטב ומפזרים את השומשום מעל.