מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1 כרוב לבן בינוני
- 100 גרם זרעוני שומשום
לרוטב:
- 1/2 כוס חומץ רגיל
- 1/2 כוס שמן
- 4 כפות סוכר
- 1/2 כוס רוטב סויה
אופן ההכנה
- מניחים את השומשום במחבת יבשה וקולים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שזרעוני השומשום משחימים קלות. מעבירים את השומשום לקערה לצינון.
- חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומניחים בקערת ערבוב.
- מניחים את כל מרכיבים הרוטב בכלי מתאים וטורפים בעזרת בלנדר מוט.
- יוצקים את הרוטב על הכרוב, מערבבים היטב ומפזרים את השומשום מעל.