מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"
המרכיבים
- 400 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
- 2 ביצים
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית אבקת קארי
- מלח, פלפל שחור
- 1/2 כוס קורנפלקס טחון במעבד מזון
- 1 כפית שמן קנולה
- 1/2 כוס פירורי לחם רגילים
- 1/2 כוס פירורי לחם יפנים עם תיבול
- 4 ראשי קולרבי
- שמן זית
אופן ההכנה
- השניצל: מערבבים ביצה, חרדל, 1/2 כפית אבקת קארי, מלח, ופלפל בקערה רחבה.
- מערבבים בקערה את הקורנפלקס עם השמן. מוסיפים את שני סוגי פירורי הלחם ואת 1/2 כפית הקארי הנותרת ומערבבים היטב.
- טובלים את השניצלים בביצה ואח"כ בתערובת פירורי הלחם.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 12 דקות תנור שחומם ל-200 מעלות.
- הקולרבי: קולפים את ראשי הקולרבי וחותכים לרצועות ארוכות ודקות.
- מסדרים את רצועות הקולרבי בתבנית אפייה, מטפטים מעט שמן זית, מפזרים מלח ים ופלפל שחור ואופים בתנור במשך 15 דקות.