מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"

המרכיבים

  • 400 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית אבקת קארי
  • מלח, פלפל שחור
  • 1/2 כוס קורנפלקס טחון במעבד מזון
  • 1 כפית שמן קנולה
  • 1/2 כוס פירורי לחם רגילים
  • 1/2 כוס פירורי לחם יפנים עם תיבול
  • 4 ראשי קולרבי
  • שמן זית

אופן ההכנה

  1. השניצל: מערבבים ביצה, חרדל, 1/2 כפית אבקת קארי, מלח, ופלפל בקערה רחבה.
  2. מערבבים בקערה את הקורנפלקס עם השמן. מוסיפים את שני סוגי פירורי הלחם ואת 1/2 כפית הקארי הנותרת ומערבבים היטב.
  3. טובלים את השניצלים בביצה ואח"כ בתערובת פירורי הלחם.
  4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 12 דקות תנור שחומם ל-200 מעלות.
  5. הקולרבי: קולפים את ראשי הקולרבי וחותכים לרצועות ארוכות ודקות.
  6. מסדרים את רצועות הקולרבי בתבנית אפייה, מטפטים מעט שמן זית, מפזרים מלח ים ופלפל שחור ואופים בתנור במשך 15 דקות.