מרכיבים 4) מנות)
- 8 גבעולי סלרי (רק גבעול ללא העלים), חתוכים לקוביות
- 1 פלפל אדום, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
- 1 פלפל צהוב, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
- 1 פלפל ירוק בהיר, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
- 1 תפוח מזן גראני סמית,' ללא הליבה והגרעינים, חתוך לקוביות
- מיץ מ-1 לימון גדול
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 כף לימון כבוש, חתוך לקוביות קטנות
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף צנוברים
- 1 כף גדושה שבבי שקדים
אופן ההכנה
- שמים את קוביות הירקות והתפוח בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון (כדי למנוע את השחרת התפוח,( השמן, הלימון הכבוש והתבלינים ומערבבים. משהים 20 דקות לספיגת טעמים.
- מחממים מחבת (ללא שמן,( מוסיפים את הצנוברים והשקדים וקולים קלות. מפזרים על הסלט ממש לפני ההגשה.