מרכיבים ‭4)‬ מנות)

  • 8 גבעולי סלרי (רק גבעול ללא העלים), חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל אדום, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל צהוב, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק בהיר, ללא העוקץ והזרעים, חתוך לקוביות
  • 1 תפוח מזן גראני סמית‭,'‬ ללא הליבה והגרעינים, חתוך לקוביות
  • מיץ מ-1 לימון גדול
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף לימון כבוש, חתוך לקוביות קטנות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף צנוברים
  • 1 כף גדושה שבבי שקדים

אופן ההכנה

  1. שמים את קוביות הירקות והתפוח בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון (כדי למנוע את השחרת התפוח‭,(‬ השמן, הלימון הכבוש והתבלינים ומערבבים. משהים 20 דקות לספיגת טעמים.
  2. מחממים מחבת (ללא שמן‭,(‬ מוסיפים את הצנוברים והשקדים וקולים קלות. מפזרים על הסלט ממש לפני ההגשה.