מרכיבים (כ-60 עוגיות)
- 130 גרם (כ-1/2 1 כוסות) אגוזי לוז
- 100 גרם ( 3/4 כוס) אבקת סוכר
- 120 גרם חלבון (3 חלבונים)
- 40 גרם (2 כפות) סוכר
- 50 גרם אגוזי פקאן סיניים, שבורים לחתיכות
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- טוחנים במעבד מזון את אגוזי הלוז ואבקת הסוכר עד שמתקבלת אבקה.
- שמים את החלבון בקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה. מוסיפים לאט ובהדרגה את הסוכר. מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים כ-5 דקות, עד שמתקבל קצף יציב.
- מקפלים את תערובת האגוזים לחלבון המוקצף.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף מזלפים בתבנית עיגולים בקוטר של 4 ס"מ.
- מפזרים את אגוזי הפקאן על העוגיות.
- אופים כ-20 דקות.
- השף-קונדיטור תומר כבירי הוא מנהל מגמת פטיסרי בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים"