מאגר המתכונים > כבושים וחמוצים
העדפות מיוחדות: טבעוני, ללא גלוטן, צמחוני, דיאטטי
מטבח: עיראקי
דרגת קושי: קל
- 1 ראש חסה
- 1 כרפס (סלרי) – רק הגבעולים
- 3 כוסות מים
- 1/2 1 כוסות חומץ
- 1/2 כפית סוכר
- 2 כפיות קארי לחמוצים (להשיג בחנויות תבלינים)
- שיניים קלופות מראש שום אחד
- מעט עלי סלרי, לפי הטעם
- שוטפים את החסה והכרפס ופורסים אותם.
- מרתיחים בסיר את המים יחד עם החומץ, הסוכר והקארי.
- מוסיפים לסיר את החסה, גבעולי הסלרי, עלי הסלרי ושיני השום, מרתיחים כ-10 שניות ומורידים מהאש.
- לאחר שהירקות מתקררים מעט מעבירים לצנצנת.
- החמוצים מוכנים לאכילה למחרת.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content