מאגר המתכונים > עוגות ומאפים
- שמן קנולה, לשימון התבניות
- 4 תפוחים נקיים מליבה ופרוסים
- 2 כפות (25 גרם) סוכר קנים (להשיג בחנויות בריאות)
- 4 כפות (60 מ"ל) שמן קנולה
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/4 כוס (30 מ"ל) פירורי לחם כוסמין אורגניים (להשיג בחנויות בריאות)
- 2 כפות אגוזי מלך קצוצים דק
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבניות.
- מניחים את פרוסות התפוחים לאורך התבניות ואופים כ20- דקות עד שהפירות מתרככים. מוציאים את התבניות מהתנור אך לא מכבים אותו.
- שמים בקערה את הסוכר, השמן ותמצית הווניל ומערבבים, מוסיפים את פירורי הכוסמין והאגוזים ומערבבים לעיסה אחידה. יוצקים את העיסה על פרוסות התפוחים בשכבה אחידה ככל הניתן ואופים עוד 7-5 דקות עד שנוצר מעטה פריך על פני המאפים. מוציאים והופכים על צלחת. מגישים.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content