מרכיבים (4 מנות)

  • 4 אגסים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
  • 2 כוסות מיץ ענבים
  • 1/2 כוס שרי ברנדי

קרם שוקולד לבן

  • 100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • 30 גרם חמאה

אופן ההכנה

  1. מניחים את האגסים ואת שאר המרכיבים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים 20-15 דקות עד שהאגסים רכים.
  2. מוציאים את האגסים מהנוזלים ומניחים אותם על צלחת לייבוש.
  3. כשהאגסים ממש יבשים ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  4. מחלקים את קרם השוקולד בצלוחיות אישיות ומניחים את האגס במרכז הצלוחית בתוך הקרם.

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר