מרכיבים
- 300 גרם אטריות ביצים דקות
- 4 ביצים
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 100 גרם צימוקים
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סוכר
- מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
- מבשלים את האיטריות בסיר עם מים וכשהן רכות מסננים אותן מהמים.
- שוברים ומערבבים את הביצים אחת אחרי השניה לתוך האטריות תוך עירבוב מהיר.
- מוסיפים את התבלינים והצימוקים ומערבבים.
- מחממים בסיר לא גדול את השמן והסוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל.
- יוצקים את הקרמל לתוך האיטריות תוך ערבוב מהיר.
- מעבירים את תערובת האטריות לתבנית משומנת, מכסים במכסה ואופים ב-180 מעלות כשעה וחצי.
מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר