מתכון של ג'רלד הוכמן ממצפה.

מרכיבים

  • 1 ק"ג פרוסות חזה עוף דקות
  • 4-3 ביצים טרופות
  • 250 גרם קוקוס טחון
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 150 גרם מרגרינה לטיגון
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 קופסה גדולה (820 גרם) פרוסות אננס משומר

אופן ההכנה

  1. מניחים בצלחת את הביצים הטרופות. בצלחת שנייה מערבבים יחד את הקוקוס הטחון ואבקת המרק.
  2. טבלים כל פרוסת חזה עוף בבלילת הביצה ואחר כך מצפים בתערובת הקוקוס הטחון.
  3. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
  4. מגישים כל מנה עם פרוסת אננס וכף מנוזלי האננס.

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר