מתכון של רינה רוזן מגבעת המורה.

מרכיבים

  • קליפות אבטיח
  • 1 ראש שום שלם
  • גבעולי סלרי
  • 1 פלפל חריף קטן
  • מלח

אופן ההכנה

  1. חותכים את קליפות האבטיח.
  2. מסדרים בצנצנת את קליפות האבטיח, גבעולי הסלרי, השום והפלפל החריף.
  3. מוסיפים מים ומלח - על כל כוס מים, 1 כפית מלח, וסוגרים את הצנצנת.
  4. מכניסים למקרר אחרי יום או יומיים ומחכים עוד כמה ימים עד שמוכן.

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר