מרכיבים (4 מנות)

  • 3 אבוקדו בינוני

למלית

  • 1 ביצה קשה
  • 1 כף בצל אדום, קצוץ
  • 1 שן שום, כתושה
  • 12 עגבניות שרי
  • עשבי תיבול טריים
  • מלח, פלפל שחור, צ'ילי לפי הטעם
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית

לקישוט

  • עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה

  1. המלית: מגררים ביצה קשה במגררת גסה לתוך קערה. חותכים אבוקדו אחד לקוביות ומוסיפים לקערה. חותכים את העגבניות לרבעים ומוסיפים לקערה. מתבלים במלח, פלפל שחור, צ'ילי לפי הטעם, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים, מכסים ומכניסים למקרר.
  2. סמוך מאוד למועד ההגשה, חוצים את שני האבוקדו הנותרים לאורכם ומוציאים את הגלעינים. ממלאים את המרכז של 4 חצאי האבוקדו במלית. מקשטים ברבע עגבניית שרי ובעלה פטרוזיליה.