מרכיבים (2 מנות)
- 4-3 כפות שמן
- 2 ביצים
- 200 גרם אטריות אורז רחבות (אפשר גם בינוניות) מושרות לפחות שעתיים במים רגילים (אפשר גם כל הלילה)
- 150 גרם טופו (יפני) חתוך לקוביות
- 4-3 כפות רוטב סויה שחורה (פורמולה 5)
- 8-6 כפות רוטב סויה בהירה (פורמולה 1)
- 4 כפיות סוכר
- 200 גרם עלי קאנה חתוכים או ברוקולי פרוס דק
- 2 חופני נבטים
- 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקטעים באורך 5 ס"מ
אופן ההכנה
- מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצים וטורפים אותן עד שהן מבושלות כמעט לגמרי. מוסיפים את האטריות ואחר כך את הטופו. מערבבים כל הזמן כדי שהאטריות לא יידבקו.
- מטגנים תוך ערבוב עד לריכוך האטריות (כ-5 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הסויה השחורה, הסויה הבהירה והסוכר.
- מערבבים כדקה, ומוסיפים תוך כדי ערבוב את הקאנה או הברוקולי.
- לאחר שלוש דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, מערבבים עוד דקה. מגישים לצד חצי לימון.