מרכיבים (2 מנות)

  • 4-3 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • 200 גרם אטריות אורז רחבות (אפשר גם בינוניות) מושרות לפחות שעתיים במים רגילים (אפשר גם כל הלילה)
  • 150 גרם טופו (יפני) חתוך לקוביות
  • 4-3 כפות רוטב סויה שחורה (פורמולה 5)
  • 8-6 כפות רוטב סויה בהירה (פורמולה 1)
  • 4 כפיות סוכר
  • 200 גרם עלי קאנה חתוכים או ברוקולי פרוס דק
  • 2 חופני נבטים
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקטעים באורך 5 ס"מ

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בווק, מוסיפים את הביצים וטורפים אותן עד שהן מבושלות כמעט לגמרי. מוסיפים את האטריות ואחר כך את הטופו. מערבבים כל הזמן כדי שהאטריות לא יידבקו.
  2. מטגנים תוך ערבוב עד לריכוך האטריות (כ-5 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הסויה השחורה, הסויה הבהירה והסוכר.
  3. מערבבים כדקה, ומוסיפים תוך כדי ערבוב את הקאנה או הברוקולי.
  4. לאחר שלוש דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, מערבבים עוד דקה. מגישים לצד חצי לימון.