חזה עוף עם קארי בלמון גראס ופלפלים על אורז לבן - מנה עיקרית קלילה, קלה ומהירה להכנה.
מרכיבים
- 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
- 4 גבעולי למון גראס חתוכים לפרוסות דקות
- 3 בצלים ירוקים
- מלח ופלפל
- מעט שמן לטיגון
- 3 כפית מחית קארי פאננג
- 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
- 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
- 2 כפיות סוכר
- 2 כפות רוטב דגים
- 1 כף רוטב סויה
- בוטנים מטוגנים קצוצים
- 2 כוסות אורז יסמין מבושל
אופן ההכנה
- מערבבים את העוף, הלמון גראס, הבצל הירוק, המלח, הפלפל וכפית אחת של מחית קארי ומניחים בצד לחצי שעה.
- מחממים שמן במחבת או ווק, מקפיצים את הפלפלים החתוכים ומוסיפים את העוף. מקפיצים 5 דקות עד שהעוף מבושל לגמרי.
- מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר, שארית מחית הפאננג והבוטנים.
- מקפיצים דקה נוספת ומגישים על אורז לבן חם.