כמה טיפים בדרך להנחת ברונזר מוצלחת:

  • בחרי ברונזר שכהה מגון עורך בשניים עד שלושה טונים. הקפידי שהברונזר לא יהיה כתום מדי ומבריק מדי ומובטחת לך הצלחה.

  • הניחי את הברונזר באזורים הגבוהים בפנים שנחשפים יותר לשמש, ובראש ובראשונה – על עצמות הלחיים. עם שאריות החומר עברי על המצח, האף והסנטר.

  • השתמשי במברשת גדולה ורכה על מנת לקבל תוצאה טבעית ולא מוקיונית.

  • אם הפרזת עם הברונזר, טשטשי אותו במעט פודרה עם מברשת מתאימה.

המוצרים החדשים:

1. ברונזר טריו של OFRA (מחיר: 184 שקל). מה כולל הטריו הזה? שלושה גוונים: חום מָט (שאיתו תחטבי את הפנים), חום ברונזה (שאיתו תוסיפי לפנים שיזוף זוהר) וורוד בייבי (שייתן פינוש עדין באזור תפוחי הלחיים).

2. ברונזר מינרלי של איל מקיאג' (גוון Waka Waka, מחיר: 209 שקל). מוצלח כברונזר, ולא פחות – כגוון חום חם לטשטוש צלליות. מה זה אומר? שתוכלי להשתמש בכל צללית כהה, לטשטש למראה מעושן, ואז לעבור על הגבולות עם הברונזר שיעדן את כל העסק.

3. ברונזר של אסנס (Sun Club Matt Bronzing Powder, מחיר: 21 שקל). הכי בסיסי: שני הגוונים הקיימים בשוק (Sunkissed ו־Suntanned) לא כהים במיוחד והגימור שלהם הוא מָט, כך שבאמצעותם תוכלי להשיג מראה עור שזוף טבעי.

4. ברונזר במרקם ג'ל של אסתי לאודר (Gelée Bronzer, מהדורה מוגבלת, 230 שקל). מכורות אמיתיות לשיזוף ישמחו למראה הג'ל הזה. מרקמו קליל, הוא מעט שקוף והופך את גון העור הטבעי לקורן ושזוף יותר. אפשר למרוח אותו על עור חשוף וניתן להשתמש בו גם מעל מייק־אפ.

5. צמדי ברונזר וסומק של בובי בראון (גוונים Telluride ו־Elvis Duran, 220 שקל). הגוונים בפלטה הזו הם ההפך מהברונזרים הטבעיים. כהות עור ישמחו בו, ובהירות עור יוכלו גם הן להשתמש בו במתינות. נסי לערבב מלכתחילה בין שני הגוונים, הברונזר והסומק - זה השימוש האהוב עלינו ביותר.

6. ברונזר של בורז'ואה (Maxi Delight Bronzer, מחיר: 173 שקל). פודרת ברונזר טבעית עם שימריות עדינה. מגיעה בגודל מקסי מרשים ונוח לעבודה, ובזכות הנצנוץ העדין היא משתלבת בהרמוניה בעור ולא נוצצת למרחקים.

7. ברונזר עם נגיעת סומק של מייבלין (Dream Sun, גוון כהה ובהיר, 115 שקל). מוצר שיסגור לך שתי פינות: גם ברונזר וגם סומק במוצר אחד, ואנחנו הכי אוהבות מוצרים שימושיים.