הזירה האינטרנטית מאפשרת לקנות כמעט כל מותג מכל מקום, והכל בלחיצת כפתור אחת. מדובר ביתרון גדול שמשחרר אותנו, בייחוד בימי הקיץ המהבילים, מהצורך לעזוב את המזגן, להיתקע בפקקי תנועה טורדניים, לחפש חניה ולשוטט ברחובות שעות ארוכות.

>> בואו להיות חברים שלנו בפייסבוק

מסע קניות באמצעות מחשב שולחני או נייד, טאבלט או אפילו סמארטפון הוא פתרון מצוין גם למי שאינן מסתפקות בחנויות בקניון או ברחוב הסמוכים לביתן, ולנשים שקצרות בזמן וכך יכולות לבצע את הקניות שלהן אחרי שעות הפעילות הרגילות. כדי שלא תגידי שאנחנו לא דואגים לך, ליקטנו בשבילך את כל האתרים שלא כדאי לפספס.

Theoutnet

האתר: אתר הבת של חנות המעצבים המקוונת הכי פופולרית ברשת, net-a-porter, הוא חנות אאוטלט שבה יותר מ־200 מעצבי־על ובתי אופנה במחירים מוזלים ומעונות קודמות. בגדים, תיקים, נעליים ואביזרים של מעצבים כמו אלכסנדר וונג, מארק ג'ייקובס וסטלה מקרטני ובתי אופנה כמו לנוון, אלכסנדר מקווין וקלווין קליין בהנחות של עד 70 אחוז.

המייסדת: אשת האופנה והעיתונאית לשעבר נטלי מאסנה.

המחירים: 1,100-10 ליש"ט.

מה כדאי: המחירים אינם זולים אך זולים משמעותית ממחיריהם של פריטים דומים במקומות אחרים. כדאי מאוד לבדוק את קולקציית התיקים הענפה. זו הזדמנות להשיג תיק מעצבים במחיר נמוך יחסית.

>> לאתר, לחצו כאן

Asos

האתר:אסוס הבריטי הוקם לפני יותר מעשר שנים והפך לאימפריית קניות ברשת ולאתר מוביל ומועדף על ישראלים. באתר היצע רחב מאוד לגברים ונשים הכולל בגדים, נעליים, מוצרי טיפוח ואביזרים.

מאות המותגים באתר נמכרים בטווח מחירים רחב המתחיל בליש"ט בודדות ומגיע למאות תמורת בגדים של מעצבי־על, כך שכל אחת יכולה למצוא את הפריט המתאים לה, הן מבחינת המחיר והן מבחינת הסגנון.

בכל שבוע נוספים לאסוס כ־1,500 פריטים חדשים. לצד רשתות אופנה כמנגו, אלדו ודיזל אפשר למצוא בו מעצבים כקלואה, דונה קארן, ארמני, מארק ג'ייקובס ועוד. בקטגוריית האאוטלט יש הנחות של עד 70 אחוז ובקטגוריית סייל אמצע עונה הנחות של עד 50 אחוז.

המייסדים: האתר נוסד בשנת 2000 על ידי ניק רוברטסטון וקוונטין גריפיתס וכיום מועסקים בו יותר מ־200 עובדים.

המחירים: 200-5 ליש"ט.

מה כדאי: קטגוריית הנעליים הענפה שבה מבחר סגנונות רחב, מסניקרס ועד נעלי סטילטו קיצוניות.

>> לאתר, לחצו כאן

Aliexpress

האתר: אלי אקספרס מציע יותר מ־5,900 פריטים שונים מתחומים מגוונים, מאופנה, נעליים, תיקים ואביזרים, דרך טלפונים סלולריים ומחשבים ועד מכוניות ואופנועים, כולם תוצרת סין. אפשר להזמין גם כמויות קטנות והמשלוח חינם.

המייסדים: אלי אקספרס נוסד על ידי Alibaba, חברה שהוקמה ב־1999 על ידי 18 משקיעים שבראשם ג'ק מה, מורה לאנגלית לשעבר מהעיר האנגג'ואו בסין. כיום עובדים בקבוצה 24,000 איש ביותר מ־70 משרדים שממוקמים בסין, הודו, בריטניה וארצות הברית.

המחירים: 150-5 דולר בממוצע לנישת הבגדים.

מה כדאי: כלות עם אומץ שלא מפחדות להזמין באינטרנט יכולות למצוא שמלות כלה במחיר מצחיק של 50 דולר והינומות ב־5 דולרים בלבד.

>> לאתר, לחצו כאן

מחירים מצחיקים. aliexpress (מתוך: aliexpress.com)
מחירים מצחיקים. aliexpress (מתוך: aliexpress.com)

Shopbop

האתר: בוטיק מצליח ובו פריטים של יותר מ־100 מעצבים מוכרים ומותגים, ובהם אלכסנדר וונג, פיליפ לים, מיסוני, מליסה, אלכסנדר מקווין, פייר בלמין, בדג'לי מישקה, מייקל קורס, דיאן פון פירסטנברג ועוד.

האתר הוקם בשנת 2000 למכירת ג'ינסים נדירים אך צמח במהרה לאחת החנויות המקוונות האהובות ביותר על חובבות אופנה. יש באתר גם קטגוריית כלות עם מבחר גדול של שמלות, נעליים ועוד.

המייסדים: מרתה מיקלסון, בוב למיי וריי זמון.

המחירים: 8,000-25 דולר

מה כדאי: למרות שמלאי הג'ינסים אטרקטיבי, מומלץ דווקא לבדוק את קולקציית השמלות הענפה. אפשר למצוא בה כל שמלה העולה על הדעת, מיומיומית פשוטה ועד איכותית ויוקרתית.

>> לאתר, לחצו כאן

Nastygal

האתר: החל כחנות וינטג' בתוך אי.ביי בשנת 2006 ואחרי חמש שנים התפתח לאתר עצמאי המציע פריטים חדשים ופריטי וינטג' ייחודיים לנשים, כולל פרטי לבוש, נעליים ואביזרים. מיטב הטרנדים החדשים ביותר וגם פריטים מיוחדים שקשה למצוא במקומות אחרים.

המייסדת: סופיה אמורוסו, חובבת אופנה ווינטג'.

המחירים: 500-20 דולר.

מה כדאי: מומלץ לבדוק את קטגוריית הווינטג' שכוללת פריטים נחשקים כאוברולים, חצאיות מקסי, מכנסי עור בלייזרים ועוד, ולעתים אפשר למצוא פריטים של מעצבי־על, כמו תיק קלאץ' של כריסטיאן דיור ובלייזר עם פסים של איב סן לורן.

>> לאתר, לחצו כאן

Boohoo

האתר: boohoo הבריטי הושק בשנת 2006 ומציע פריטי אופנה, נעליים, תיקים ואביזרים עדכניים לנשים, ובהם גם פריטים שעוצבו בהשראת סלבריטאים מובילים. בנוסף יש באתר גם פריטים לגברים ואפילו מבחר מצומצם לילדים.

המייסדים: קרול קיין ומחמוד קמני.

המחירים: 45-5 ליש"ט.

מה כדאי: היצע רחב מאוד של שמלות לכל אירוע, כולל קטגוריה ענפה של שמלות למסיבות - משמלות סטרפלס קצרות מבדים בוהקים או בהדפסי נמר, דרך שמלות מקסי משכבות של שיפון או ג'רזי, שמלות מצופות פאייטים, שמלות מבד דמוי עור ושמלות בגזרות קולר, ועד שמלות אוברסייז. לשלל השמלות אפשר להתאים נעליים, תיקים, חגורות ותכשיטים.

>> לאתר, לחצו כאן

הנקודה הישראלית: הקטלוג מבית Xnet ו"לאשה"

האתר: הקטלוג של Xnet ו"לאשה" מציג את המותגים, המעצבים, הקולקציות והטרנדים הכי עדכניים בסצנת האופנה המקומית. הקטלוג הוא זירת אופנה אינטרנטית המאפשרת לרכוש אונליין פריטים של מעצבים ומותגים ישראליים ובינלאומיים.

בנוסף, הוא משמש גם כחלל תצוגה מקוון וייחודי המאפשר למעצבים ישראלים לחשוף את תוצרתם לקהל גולשים רחב ולהשתתף בחגיגית הקניות הגדולה.

המייסדים: הקטלוג הוקם ב־2011 על ידי Xnet, פורטל תכנים של חטיבת המגזינים בקבוצת ידיעות אחרונות, ו"לאשה".

המחירים: 10,000-50 שקל.

מה כדאי: מומלץ מאוד לשוטט בין המעצבים הישראלים המופיעים בקטלוג ולבדוק את היצע הפריטים הרחב.

>> לאתר, לחצו כאן

חגיגה של מעצבים ישראלים. הקטלוג מבית Xnet ולאשה
חגיגה של מעצבים ישראלים. הקטלוג מבית Xnet ולאשה

טיפים לקנייה מקוונת

  • כדי שהחוויה שלך באמת תהיה הכי מהנה, פשוטה ובטוחה מומלץ לא להתעצל ולהשוות מחירים בין אתרים.

  • אל תתפתי למבצעים שנשמעים לא אמינים באתרים פחות מוכרים ומבוססים.

  • הרשמי לניוזלטרים של האתרים המועדפים עלייך. חנויות רבות מציעות עוד מבצעים בנוסף על אלה המפורסמים באתר.

  • כדאי מאוד לרכוש מספר פריטים בקנייה אחת כדי לחסוך בעלויות המשלוח.

  • קראי ביקורות של גולשות שקנו את הדגם הנחשק כדי להעצים את החוויה ולוודא שמה שרצית הוא מה שתקבלי.

  • עלות המשלוח ליבוא אישי של פריטי אופנה נעה בין 20 ל־40 דולר, אבל יש אתרים שהעלות בהם גבוהה במיוחד. במקרה כזה מומלץ לבדוק עלויות של חברות משלוח פרטית.

__________________________________________________________________________________________________________

עוד במגזין GOstyle :

  • והרי התחזית: איך נתאפר בסתיו הקרוב?