קורס מבשלים עיצוב עסק בהקבלת תהליך הבישול אל מול תהליך העיצוב. תוך כדי תהליכי ליקוט, טעימה, עיבוד, הרכבה והגשה עסקו הסטודנטים בהשוואת סגנון העיצוב שלהם וסגנון הבישול של שף שנבחר על ידם. העיצוב נעשה תחילה בקנה מידה קטן, כלומר יצירת טעימות וסדרת התנסויות של הסטודנטים עם חומרים. לבסוף הפכו החומרים למוצרים של ממש המרכיבים חלל שלם - ארוחה.


תוצרי הסטודנטים ממחישים את היכולת לפתח מוצרים וחומרים חדשים משילוב של חומרים קיימים ומסמנים גבולות קיצוניים אליהם אפשר להגיע ביחידות מגורים היום. מבשלים עיצוב הינו קורס ייחודי אשר הנגיש את העולם הקולינרי והפך את חווית הלימוד והיצירה למניבה וטעימה. בתערוכה ניתן לראות אוביקטים, חללים, סרטונים ותוצרים נוספים המהווים משתה גרדנדיוזי של חומרים ויצירה.

זאת תערוכה של קורס בעיצוב פנים במכון הטכנולוגי חולון HIT, שנקרא "מבשלים עיצוב" אשר אני הרצתי בו יחד עם גל גאון וענבל גיל. וזאת רק דוגמה מתוך הדברים שתוכלו לראות אם תקפצו לבקר בעשרת הימים הקרובים בתערוכה במתחם התחנה. פרטים באירוע בפייסבוק.

תום סופר