פאדג' שוקולד (צילום: אופיר שפר)
מרכיבים
12 מנות
- 100 גרם שוקולד מריר 70% (אפשר גם פרווה), קצוץ דק
- 3/4 כוס קרם קוקוס
- 1/2 כוס סוכר קוקוס
- 3 ביצים
- 1/2 כוס אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה או משמנים תבנית 12 שקעים.
- שמים את השוקולד וקרם הקוקוס בסיר ומחממים אותם על אש קטנה, עד שהשוקולד נמס. מורידים מהאש. אפשר להמיס את השוקולד גם במיקרוגל.
- מוסיפים את הסוכר לתערובת השוקולד, מערבבים היטב.
- מוסיפים אחת-אחת את הביצים לתערובת, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתחתית התנור כ-25 דקות, עד לקבלת עוגה יציבה.
הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים