לא עושים דיאטה בלי שוקולד:
פאדג' נטול גלוטן שיתאים לכם

חמישה מרכיבים, כמה דקות בחישה ויש לכם פינוק שוקולדי ונהדר שישתלב ללא כל רגשות אשם בדיאטה שלכם: רק, כמו בכל דבר טוב, תשמרו על המידות

הגר שפר

|

21.06.18 | 09:06

פאדג' שוקולד (צילום: אופיר שפר)
פאדג' שוקולד (צילום: אופיר שפר)

מרכיבים

12 מנות

 

  • 100 גרם שוקולד מריר 70% (אפשר גם פרווה), קצוץ דק
  • 3/4 כוס קרם קוקוס
  • 1/2 כוס סוכר קוקוס
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס אבקת קקאו

 

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה או משמנים תבנית 12 שקעים.
  2. שמים את השוקולד וקרם הקוקוס בסיר ומחממים אותם על אש קטנה, עד שהשוקולד נמס. מורידים מהאש. אפשר להמיס את השוקולד גם במיקרוגל.
  3. מוסיפים את הסוכר לתערובת השוקולד, מערבבים היטב.
  4. מוסיפים אחת-אחת את הביצים לתערובת, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתחתית התנור כ-25 דקות, עד לקבלת עוגה יציבה.

 

 

הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
ללא גלוטן
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (3 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג