תנו לממרח הזה תוספת: מנת חומוס ביתי עם שווארמת הודו מתובלת

חברו בין שני מאכלים הכי ישראליים שיש ותקבלו שילוב משביע, צבעוני, מתובל, טעים, גדוש ברכיבים תזונתיים חיוניים - בקיצור עיקרית מנצחת

מערכת Xnet

|

18.04.18 | 14:08

חומוס עם שווארמת הודו (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
חומוס עם שווארמת הודו (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
חומוס עם שווארמת הודו

מרכיבים

4 מנות

 

לחומוס

  • 3 כוסות גרגירי חומוס מבושלים, עם נוזלי הבישול
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • מיץ מלימון אחד

 

לשווארמה

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 300 גרם שווארמת הודו, קצוצה
  • 1/2 כפית כורכום טחון
  • 1/2 כפית כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לבן

 

  • פטרוזיליה טרייה קצוצה (לקישוט)

 

אופן הכנה

  1. החומוס: טוחנים את החומוס המוכן במעבד מזון יחד עם המלח, עד שמתקבלת תערובת חלקה יחסית. מוסיפים את הטחינה ואת מיץ הלימון וטוחנים שוב למרקם שאוהבים. אם התערובת יוצאת יבשה מדי, אפשר להוסיף מנוזלי הבישול.
  2. השווארמה: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את השווארמה, מערבבים ומטגנים עד שרובה מוכנה וצבעה הופך לאטום.
  4. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומטגנים עד שהבשר מוכן לגמרי.
  5. מחלקים את החומוס למנות, מניחים מעליו את השווארמה, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

 

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כשר בשרי
ללא גלוטן
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג