סלט בצל סגול ואפרסמון שיהפוך כל ארוחה להרבה יותר צבעונית וטעימה

מצד אחד אפרסמון מתוק, מצד שני בצל סגול חרפרף ומשאר הצדדים גם סומאק, פטרוזיליה ושקדים. והתוצאה: סלט יפהפה ומיוחד מאוד שיוציא אתכם מהשגרה

מירב גביש

|

22.02.18 | 21:54

סלט בצל סגול ואפרסמון (צילום: מירב גביש)
סלט בצל סגול ואפרסמון (צילום: מירב גביש)

מרכיבים

2 מנות

 

  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1 כפית סומאק
  • 1/4 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 אפרסמון, חתוך לקוביות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון או תפוז
  • אפשרות: 1 כפית פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1/4 כוס שקדים פרוסים, קלויים קלות במחבת ללא שמן

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את הבצל, הסומאק, המלח ופלפל שחור. מערבבים ומועכים קלות עם הידיים, ומשהים 5 דקות.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השקדים, ומערבבים.
  3. מפזרים את השקדים ומגישים.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
טבעוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (2 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג