פילה דג דניס בתנור בלימון, שום וכוסברה (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
4 מנות
- 8 נתחי פילה דניס (כ-1 ק"ג)
- 4 כפות שמן זית
- 6 כפות מיץ לימון
- 4 שיני שום, קצוצות
- 2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
- 2/3 כפית כמון
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את נתחי הפילה בתבנית כשהעור פונה כלפי מטה. מערבבים בקערית את שאר המרכיבים ומורחים את התערובת על הנתחים בעזרת כף.
- אופים 12-10 דקות.
- עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר מתכונים ב-10 דקות
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...