אוכל

    שישו ושמחו בפרוסת עוגה: בחושה
    של דבש ותפוחים מ-5 מרכיבים

    מצווה לשמוח בשמחת תורה, ותאמינו לנו שהעוגה הזאת תהפוך אתכם למאושרים – לא רק בגלל הטעם הנפלא, אלא גם בזכות ההכנה הקלה

    דורית מנו - טל אור

    |

    11.10.17 | 07:42

    עוגת דבש ותפוחים בחושה מ-5 מרכיבים (צילום: דורית מנו-טל אור)
    עוגת דבש ותפוחים בחושה מ-5 מרכיבים (צילום: דורית מנו-טל אור)

    מרכיבים

    תבנית אינגליש קייק

     

    • 170 גרם (1/2 כוס פחות כף) דבש
    • 300 גרם (1/4 1 כוסות) רסק תפוחים
    • 1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום בהיר
    • 1/2 כוס (100 גרם) שמן
    • 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח

     

    אופן ההכנה

    1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
    2. מערבבים את כל המרכיבים, למעט הקמח, לבלילה אחידה.
    3. מוספים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה.
    4. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 40-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם פירורים.

     

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "שישו ושמחו בפרוסת עוגה: בחושה של דבש ותפוחים מ-5 מרכיבים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (5 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג