האם אתם יודעים איך להכין חזה עוף
מושלם במחבת? בחנו את עצמכם

באיזה גודל של נתח כדאי להשתמש? מה צריך לעשות איתו לפני הצלייה? ואיך בודקים שהוא מוכן? בואו לבדוק את הידע שלכם – וקבלו טיפים על הדרך

ילנה ויינברג

|

08.08.17 | 10:30

חזה עוף במחבת. גם אם ייבשתם את הנתח - עדיין יש מה לעשות (צילום: Shutterstock)
חזה עוף במחבת. גם אם ייבשתם את הנתח - עדיין יש מה לעשות (צילום: Shutterstock)
חזה עוף במחבת נשמע כמו משהו משעמם, יבשושי ודיאטטי בעליל. אבל אם תדעו להכין אותו נכון תזכו במנה עסיסית וטעימה, ללא סיבוכים וכלים מיותרים.

 

שלא לדבר על זה שחזה עוף במחבת הוא קרש קפיצה למגוון מנות מעולות, החל מסלט משודרג וכלה בתוספת לפסטה או לירקות מוקפצים. אז נראה אתכם עונים נכון: מתי מתבלים? האם משרים? וכמה גבוהה צריכה להיות האש?

 

_______________________________________________________

 

אחרי שלמדתם איך מכינים חזה עוף במחבת - בואו ללמוד גם איך מבשלים פסטה מושלמת. לחצו על התמונה

 

  (צילום: Shutterstock)

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד