הילדים יבקשו תוספת:
שניצל הודו ותירס בתנור

רוצים לגוון לילדים את ארוחת הצהריים, אבל בלי לעבוד קשה? הכינו להם את השניצל הפריך הזה – ואנחנו מבטיחים לכם שגם אתם תיהנו ממנו

אפרת סיאצ'יפורסם: 10.07.17 10:20
שניצל הודו ותירס בתנור (צילום: אפרת סיאצ'י)
שניצל הודו ותירס בתנור (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

כ-20 שניצלים

 

  • 500 גרם חזה הודו טחון
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שמן
  • 1 כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים, מסוננים
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית קטשופ
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • לציפוי: פירורי לחם

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו בנדיבות.
  2. מערבבים לעיסה אחידה את כל המרכיבים, למעט פירורי הלחם. יוצרים קציצות בקוטר כ-6 ס"מ ובעובי כ-1.5 ס"מ. מצפים בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים בתבנית. מרססים או מברישים במעט שמן.
  3. אופים כ-25 דקות. הופכים את השניצלים ואופים 5 דקות נוספות.

 

_________________________________________________________________________

 

עוד מתכון מהיר שהילדים יאהבו: מיני פנקייקס בתנור עם תוספות. לחצו על התמונה

 

  (צילום: אפרת סיאצ'י)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...