שניצל הודו ותירס בתנור (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
כ-20 שניצלים
- 500 גרם חזה הודו טחון
- 1 ביצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 כפות שמן
- 1 כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים, מסוננים
- 1 כפית גדושה מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית קטשופ
- קמצוץ פלפל שחור גרוס
- לציפוי: פירורי לחם
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו בנדיבות.
- מערבבים לעיסה אחידה את כל המרכיבים, למעט פירורי הלחם. יוצרים קציצות בקוטר כ-6 ס"מ ובעובי כ-1.5 ס"מ. מצפים בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים בתבנית. מרססים או מברישים במעט שמן.
- אופים כ-25 דקות. הופכים את השניצלים ואופים 5 דקות נוספות.
- עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר מתכונים ב-10 דקות
_________________________________________________________________________
עוד מתכון מהיר שהילדים יאהבו: מיני פנקייקס בתנור עם תוספות. לחצו על התמונה
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...