אוכל

    חטיפי חלבון ביתיים עם אגוזים,
    חמאת בוטנים וסירופ מייפל

    זקוקים לזריקה של כוח באמצע יום חם? עוג'יליה מכינה חטיפים ביתיים קרים שיתנו לגוף שלכם את כל מה שהוא צריך בכמה ביסים מענגים

    עוג'יליה דולסהפורסם: 20.06.17 21:49
    חטיפי חלבון ביתיים
    צילון ועריכה: עוג'יליה דולסה

    קשה לכם עם כל הנו"ן הסופית של עוג'יליה? קבלו את המתכון מתורגם מעוג'יליאית לעברית!

     

    מרכיבים

    16 חטיפי חלבון במשקל 50 גרם (כל אחד מהם מכיל כ-8 גרם חלבון)

     

    • 1/2 1 כוסות שיבולת שועל, שלמה או מהירה
    • 3/4 כוס שקדים טבעיים
    • 1/3 כוס אגוזי לוז טבעיים
    • 1/3 כוס אגוזי ברזיל טבעיים
    • 1/4 כוס פצפוצי קינואה (להשיג בחנויות טבע)
    • 1/4 כוס חמוציות מיובשות ללא תוספת סוכר
    • 1/4 כוס זרעי חמנייה
    • 3/4 כוס חמאת בוטנים או חמאת שקדים
    • 1/3 כוס סירופ מייפל טבעי
    • 1/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק

     

    אופן ההכנה

    1. שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים היטב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

     

    2. מעבירים את התערובת לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים לשכבה אחידה. מכסים בנייר אפייה נוסף ומשטחים עוד, בעזרת מערוך קטן או פטיש שניצלים.

     

    3. מכסים בניילון נצמד (משאירים את נייר האפייה) ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.

    4. לפני ההגשה חותכים את התערובת ל-16 מלבנים שווים בגודלם.

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    שלון!

    אני עוּגִ'ילְיָה דולסה, אנרגנטינאית בת שלושין.

    הגעתי לארץ לפני 10 שנין מקורדובה בארגנטינה, התאהבתי במנטליות ישראלית ונשארתי (:

    אני מאמינה גדולה מאוד באוכל!!! כי מה עוד יכול לחבר בין כל אנשין בעולן, נוֹ משנה כמה הן שונין? (כל עוד עושין זה באהבה, כן?)

    עִן כמה ארץ שלכן מסובכת, אמא שלי תמיד היתה אומרת: "עוג'יליה, גברין הכי יפין תמצאי בארץ של קודש!" וכולן יודעין – אמא תמיד צודקת! אבל קצת נסחפתי.. התכוונתי פשוט להגיד זה בארץ ישראל יש כל כך הרבה יופי בכל כך הרבה צורות, טעמין ומרקמין שאיך אפשר נו להישאר לגור בה???

    בזמן אחרון החלטתי להעביר חלק מיֵדע זה צברתי לכל מי זה רוצה לקחת וככה נולדה תוכנית בישול אינטרנטית: "ללוש - מתכונין שאפשר לגמור בשלוש דקות". מזמינה אתכן להצטרף אלי למסע טעינה בתוך אהבה מתוקה של מטבח שלי.

    וגן כמובן אשמח זה מאוד לשמוע מה מעניין אתכן, מה מרגש אתכן ומה חסר לכן - כדי לב שלכן יהיה פתוח יותר, מלא יותר, אוהב יותר!

    שיהיה זה יוֹן מלא אהבה מתוקה!!