אוכל

    תפוחי אדמה במדורה עם
    חצילים ופלפלים קלויים

    בל"ג בעומר הזה אל תשאירו לבד את תפוחי האדמה. צרפו אליהם את הרוטב של שף אבי ביטון - ואנחנו מבטיחים שגם הם וגם אתם תהיו מרוצים!

    מערכת Xnet

    |

    09.05.17 | 21:26

    תפוחי אדמה במדורה עם חצילים ופלפלים קלויים (צילום: בן יוסטר)
    תפוחי אדמה במדורה עם חצילים ופלפלים קלויים (צילום: בן יוסטר)

    המתכון באדיבות חברת וילי פוד.

     

    מרכיבים

    5 מנות

     

    • 5 תפוחי אדמה
    • 1 חציל או 4 כפות מחית מוכנה של חציל קלוי על האש
    • 2 פלפלים טריים או 2 פלפלים קלויים מוכנים מצנצנת
    • 15 זיתי קלמטה, קצוצים
    • 2 שיני שום, כתושות
    • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ
    • 5 כפות שמן זית
    • מלח

     

    אופן ההכנה

    1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום. אם משתמשים בחציל ובפלפלים טריים, עוטפים גם אותם. צולים את כל הירקות בגחלים שבשולי המדורה עד שהם רכים – החציל והפלפלים יהיו מוכנים כעבור כ-45 דקות ותפוחי האדמה כעבור כשעה-שעה וחצי.
    2. קורעים גס בידיים את תפוחי האדמה ושמים בקערה. מוסיפים את בשר (או מחית) החציל, הפלפלים (כשהם קלופים וקרועים גס) ושאר המרכיבים ומערבבים קלות.

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "תפוחי אדמה במדורה עם חצילים ופלפלים קלויים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    כשר פרווה
    טבעוני
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (0 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג