פשטידת פסטה וברוקולי
עם גבינה בולגרית ופרמזן

הימים כבר מתחממים, אבל כשהשמש שוקעת עדיין צונן - וכיף להגיש לארוחת הערב מאפה פסטה לוהט עם שלל גבינות

מירי צדוק

|

28.02.17 | 11:24

פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי (צילום: מירי צדוק)
פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי (צילום: מירי צדוק)

פשטידת פסטה טעימה ומחממת שתשדרג כל ארוחת ערב משפחתית. הברוקלי מוסיף כאן המון טעם.

 

מרכיבים

תבנית בגודל 30X20 ס"מ

 

  • 500 גרם פסטה
  • 250 גרם גבינה בולגרית, מגוררת
  • 250 גרם 1 גבינה לבנה או קוטג'
  • 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 פרחי ברוקלי גדולים, מופרדים וללא הגזע
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  3. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והתבלינים. מוסיפים את הפסטה והברוקולי ומערבבים שוב.
  4. משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את התערובת. מפזרים את הפרמזן.
  5. אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידת הפסטה מזהיבה.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (7 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג