פרנק אזולאי

שף בוטיק ואמן קולינרי

מדור פרסומי

|

22.02.17 | 16:54

  (צילום: אוהד רומנו)

גיל: 49.

מקום מגורים: גבעתיים.

אב לקורל וליר.

 

המסלול שלי:

לאחר שנים רבות כשף ובעלים של מסעדות חיפשתי למצוא מקום שאוכל לבטא בו את אמן האוכל שבי. הותק המקצועי שלי הוביל אותי לחפש משהו חדש – ארוחות פרטיות ואירועי בוטיק שאני מארח בביתי באופן אישי. הנוכחות של השף בזמן הארוחה היא דבר שלא קורה במסעדות בארץ אבל מקובל במסעדות מישלן בחו”ל. רציתי לקרב את הבמה אלי. האורחים הסועדים רואים אותי כשאני מכין את האוכל, ונהנים מהחוויה.

 

משמעות:

בהיותי אדם רוחני אני תמיד מנסה לחפש משמעות בתוך מסע החיים שלי. אני מתייחס לאוכל כאל יצירה שיוצאת ממני בצורה מאוד טבעית והרמונית. הרגע הזה שבו אני מבשל, הוא רגע מאוד אישי וקסום עבורי.

 

רגעים מספקים:

מהרגע שאני יודע שיש לי ערב אירוח, אני מתחיל להתרגש. במהלך המסע אני רוכש את חומרי הגלם בהקפדה ונמצא במטבח הפרטי שלי. יש לי שליטה טוטאלית על כל מה שאני עושה. מהרגע שהאורחים מגיעים ונהנים מהחוויה, אני מרגיש סיפוק אדיר.

 

גאה בעבודה שלי: הפרויקט הנוכחי הגיע אלי עם תובנות רבות וכנבואה שהתגשמה. דיברתי על זה שנים והצלחתי להגשים את מה שרציתי. לאורך חיי התכוונתי לכל מה שעשיתי, ומכל דבר התרגשתי.

 

פסגות לכבוש: היעד שלי הוא להמשיך ולהתבטא בפן המקצועי, לחדש כל הזמן, והשמים הם הגבול. אני קם כל בוקר ומברך, שולח את לחמי, ואומר תודה על מה שאני מקבל באותו היום.

 

הזמן הפנוי שלי:

אני אוהב מוזיקה ועושה הרבה ספורט, מקפיד להתאמן במשך 45 דקות פעם ביום, ומשלב מודעות לתזונה.

 

  • טלפון: 077-5540453.

פרנק אזולואי בפייסבוק

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד