אז איך מכינים אורז מושלם? ענו על
החידון וגלו אם אתם מבשלים נכון

האם שוטפים את האורז לפני הבישול? באיזה סיר משתמשים? ומתי מוסיפים מלח? בואו לבדוק מה אתם עושים כמו שצריך - ומה לא - כשאתם מכינים אורז

ילנה ויינברג

|

06.02.17 | 11:43

מה עדיף, בסמטי או עגול? אורז אחד-אחד (צילום: Shutterstock)
מה עדיף, בסמטי או עגול? אורז אחד-אחד (צילום: Shutterstock)
אתם יודעים להכין עוגת טריקולד מסובכת בעיניים עצומות, אבל את בישול האורז עדיין משאירים לסבתא? אנחנו יכולים להבין אתכם: להכנת אורז אין נוסחה מדויקת אחת - היא דומה יותר לתרשים זרימה עם כמה תרחישים אפשריים, ועם נקודות שונות שבהן עלולים לעשות משהו לא נכון.

 

אבל מספיק לדעת כמה דברים בסיסיים כדי להכין אורז מושלם ולהימנע מסיר דייסתי או מתחתית שרופה – ואנחנו פה כדי לוודא שאתם מכירים אותם. אז שוטפים או לא? משרים או מטגנים? ומה הכי חשוב לעשות בסוף? ענו על השאלות שלמטה וגלו את התשובות הנכונות.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ואיך מכינים פסטה מושלמת? לחצו על התמונה כדי ללמוד

 

  (צילום: Shutterstock)

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד