אוכל

    פסטה עם זוקיני וסלמון:
    מושלמת לימים טרופים

    מתקשים למצוא זמן לבשל? רומי נדלר פותרת לכם את הבעיה עם פסטה שמכינים ברבע שעה

    רומי נדלר

    |

    04.09.16 | 22:55

    פסטה עם זוקיני וסלמון (צילום: רומי נדלר)
    פסטה עם זוקיני וסלמון (צילום: רומי נדלר)
    בימים טרופים של ליהטוט בין הילדים לעבודה אין לי רגע לאכול או לחשוב על אוכל. אני חייבת למצוא פתרונות מהירים, אבל חשוב לי שהם יהיו גם טעימים. הפסטה הזאת עונה על כל הקריטריונים: השילוב של זוקיני וסלמון מעושן הוא נפלא (זוקיני תמיד הולך טוב עם טעמי ים) – והכל נעשה בצ'יק, בזמן בישול הפסטה.

     

    מרכיבים

    4 מנות

     

    • 1 חבילה (500 גרם) פסטה קצרה
    • 3 זוקיני בינוניים
    • שמן זית
    • 1 שן שום
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • חופן עלי בזיליקום
    • 100 גרם סלמון מעושן

     

    אופן ההכנה

    1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
    2. בזמן שהפסטה מתבשלת פורסים את הזוקיני דק ככל האפשר. מחממים במחבת מעט שמן זית עם שן שום שלמה, מוסיפים את הזוקיני ומתבלים במלח ובפלפל. מקפיצים כ-5 דקות, עד שהזוקיני חרוכים מעט.
    3. מעבירים למעבד מזון מחצית מהזוקיני ואת שן השום, ומוסיפים חופן בזיליקום ו-2 כפות ממי בישול הפסטה. טוחנים לקרם חלק, ומחזירים את הקרם למחבת.
    4. חותכים את הסלמון לרצועות דקות ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את הפסטה המוכנה ומחממים דקה-שתיים על אש בינונית, תוך ערבוב. מתקנים תיבול, אם צריך, ומגישים.

     

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "פסטה עם זוקיני וסלמון: מושלמת לימים טרופים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (1 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג