אוכל

    קציצות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול

    לא משנה תאפו או תטגנו אותן, תאכלו אותן קרות או חמות, תקראו להן קציצות או לביבות - הן יהיו טעימות בכל מקרה!

    דורית מנו - טל אור

    |

    31.07.16 | 05:51

    קציצות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול (צילום: דורית מנו-טל אור)
    קציצות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול (צילום: דורית מנו-טל אור)

    מרכיבים

    15-10 קציצות

     

    • 1/2 כוס בורגול
    • 1 כרובית בינונית
    • 1/2 כוס פטרוזיליה
    • 2 ביצים
    • מלח, פלפל שחור גרוס
    • 1/2 כוס פירורי לחם
    • 2 כפות קמח
    • שמן לטיגון

     

    אופן ההכנה

    1. משרים את הבורגול במים רותחים במשך 20-15 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים.
    2. טוחנים את הכרובית והפטרוזיליה במעבד מזון למרקם של פירורים. מעבירים 2 כוסות מהפירורים לקערה.
    3. מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים גם את פירורי הלחם והבורגול ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים קצרות.
    4. יוצרים מהעיסה קציצות ומטגנים בשמן משני הצדדים, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר (לחלופין, אפשר לשים את הקציצות בתבנית משומנת ולאפות כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות).

     

     

     
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "קציצות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    צמחוני
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (16 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג
    ביגדיל