סלט כרוב עם סלרי וחמוציות

מכירים את הסלטים האלה שממשיכים לנשנש גם אחרי שמלאים, כי הם כל כך טעימים? אז הסלט המרענן הזה הוא אחד מהם - ובתור בונוס הוא קל מאוד להכנה

דפנה אוסטר מיכאל

|

27.06.16 | 22:57

סלט כרוב עם סלרי וחמוציות (צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
סלט כרוב עם סלרי וחמוציות (צילום: דפנה אוסטר מיכאל)

מרכיבים

כ-4 מנות

 

  • 1/2 כרוב גדול
  • 8-5 גבעולי סלרי
  • כ-1/4 כוס חמוציות
  • מיץ מ-1/2 תפוז גדול
  • מיץ מלימון שלם
  • קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 3-2 כפות שמן זית
  • 1 כפית דבש

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, כולל העלים. מעבירים לקערה.
  2. שמים בצנצנת את שאר המרכיבים, למעט החמוציות, ומערבבים לרוטב אחיד. מוסיפים לקערה ומערבבים.
  3. מפזרים מעל את החמוציות ומגישים.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (15 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג