ירקות בתנור ברוטב מייפל

במקום להכין שוב ירקות בתנור עם שמן זית (או טריאקי להרפתקנים) צרפו להם מייפל - ותקבלו אותם מקורמלים ועם טעם חדש ומיוחד

אפרת סיאצ'יפורסם: 25.06.16 22:24
ירקות בתנור ברוטב מייפל (צילום: אפרת סיאצ'י)
ירקות בתנור ברוטב מייפל (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

4-3 מנות

 

  • 1 בטטה גדולה, חתוכה לפלחים
  • 1 תפוח אדמה גדול, חתוך לפלחים
  • 3 גזרים דקים, חצויים (או 2 כוסות גזר גמדי קפוא)
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשטחים בתבנית.
  3. אופים 50-40 דקות ללא כיסוי, עד שהירקות מתרככים.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...