סלט אבוקדו עם קרעים
של מוצרלה וארוגולה

פשוט אבל מתוחכם: סלט עם שילוב גאוני בין רכות של אבוקדו ומוצרלה לפריכות של ארוגולה ובצל. 10 דקות עבודה, והוא אצלכם על השולחן

מירב גביש

|

26.12.15 | 22:13

סלט אבוקדו עם מוצרלה וארוגולה (צילום: מירב גביש)
סלט אבוקדו עם מוצרלה וארוגולה (צילום: מירב גביש)

אני חולה על אבוקדו. בדרך כלל מספיק לי רק להוסיף לו קצת מלח – והעניין מבחינתי סגור. אבל הפעם התחשק לי משהו יותר מתוחכם. אז צירפתי לחגיגה בצל סגול וקרעים של גבינת מוצרלה ועלי ארוגולה, וקיבלתי סלט אבוקדו קרוע.

 

 

מרכיבים

2-1 מנות

 

  • 1 אבוקדו
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 צרור עלי ארוגולה
  • 1 כדור גבינת מוצרלה (רצוי מחלב בפאלו)
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. חוצים את האבוקדו, מחלצים כל מחצית מהקליפה ופורסים. פורסים דק את הבצל.
  2. קורעים ביד באופן גס את עלי הארוגולה ואת המוצרלה.
  3. מסדרים את המרכיבים בתפזורת בצלחת גדולה. מזליפים מעל שמן זית בנדיבות, ומתבלים גם במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג