אוכל
ערוצים

סלט עדשים שחורות עם בטטה

סלט שהוא גם תוספת שמכינים בצ'יק צ'ק: מבשלים עדשים שחורות, אופים קוביות בטטה בתנור, מתבלים, מערבבים - והופ גמרנו

סלט עדשים שחורות ובטטה (צילום: דורית מנו - טל אור)
סלט עדשים שחורות ובטטה (צילום: דורית מנו - טל אור)
שמלה בשילוב תחרה
מחיר רגיל: 330
מחיר מבצע: 149
חולצת כותנה עם שרוול 3/4
מחיר רגיל: 179
מחיר מבצע: 107
טייץ מחטב להתעמלות
מחיר רגיל: 179
מחיר מבצע: 119
סנדלי רצועות מטאליים
מחיר רגיל: 249
מחיר מבצע: 199
שמלת ערב עם בטנה
מחיר רגיל: 129
חולצה עם כפתרה
מחיר רגיל: 249
מחיר מבצע: 199

תקראו לזה סלט עדשים שחורות ובטטה, תקראו לזה תבשיל בטטה ועדשים שחורות, תקראו לזה איך שאתם רוצים – השורה התחתונה היא שברגע שתניחו את המנה הזאת על השולחן היא תיחטף בצ'יק. מניסיון.

מרכיבים

כ-8 מנות

  • 4-3 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כוס עדשים שחורות
  • 1/2 2 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

    אופן ההכנה


  1. מחממים את התנור ל-180. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית בשכבה אחת ואופים כשעה, עד שהן מתרככות.
  3. בזמן שהבטטה בתנור מכינים את העדשים: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב היטב. מוסיפים את העדשים, המים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה, עד שהמים נספגים בעדשים והן מוכנות לאכילה.
  4. שמים בקערה את העדשים והבטטות, ומערבבים בזהירות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

 

 
הצג:
כל התגובות לכתבה "סלט עדשים שחורות עם בטטה"
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
RUNY