מרכיבים
כ-5 מנות
- כ-1 ק"ג ברוקולי, חתוך לחתיכות קטנטנות (כולל הגבעולים)
- 1/2 כוס (50 גרם) שקדים פרוסים
- 1/2 כוס (75 גרם) חמוציות
- 2 שיני שום כתושות
- 3-2 כפות מיונז
- כ-1/4 כפית מלח
- מיץ לימון
אופן ההכנה
- שמים את פרוסות השקדים במחבת יבשה (ללא שמן). קולים כמה דקות על אש בינונית, תוך בחישה מדי פעם, עד שהשקדים מזהיבים ומפיצים ריח נעים. מעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים היטב.
- עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג שלה, "Sweet Dooly". לחצו כאן כדי לעבור לבלוג