המרכיבים
- 1 צרור כוסברה, שטופה ונקייה מהקצוות העבים של הגבעולים
- 2 שיני שום, קלופות
- 1 גמבה קטנה נקייה מגרעינים ו/או פלפל אדום חריף, חתוך גס
- 1/2 כוס מיץ לימון משומר
- מיץ מ־1 לימון טרי
- 1 כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 4 כפות שמן זית
- אפשרות: ככוס מים
ההכנה
1. שמים את כל המרכיבים במעבד המזון ומעבדים למחית חלקה. אם צריך, מוסיפים עד כוס מים, לפי הצורך, לקבלת הסמיכות רצויה.
- ואיך מכינים פסטו פטרוזיליה? פשוט ממירים את הכוסברה בפטרוזיליה ומוסיפים גם עגבנייה אחת.