אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.
ביום שישי הקרוב (5.7) יבשל השף שאול בן אדרת בקניון שהרון בנתניה
>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא
כנאפה קדאיף עם גבינת עיזים ועגבניות שרי
מרכיבים
- 200 גרם אטריות קדאיף
- 100 גרם חמאת עיזים של משק צוריאל - מומסת
- 150 גרם גבינת מה עז 9% של משק צוריאל -- חתוכה לטבעות דקות
- 150 גרם קממברט של משק צוריאל -- חתוכה לפרוסות דקות
לסירופ
- 1/2 כוס סוכר
- 2 לימונים טריים
- 10 יח' עגבניות שרי חצויות
- מעט פלפל צ'ילי יבש וגרוס
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה
• מבשלים בסיר קטן את כל חומרי הסירופ, בחום בינוני תוך כדי ערבוב עד להסמכת הסירופ (כרבע שעה)
• מניחים את אטריות הקדאיף בקערה גדולה ומפרידים אותן קלות אחת מהשנייה
• ממיסים במחבת בגודל בינוני את חמאת העיזים ויוצקים אותה על אטריות הקדאיף
• מערבבים היטב את אטריות הקדאיף עם חמאת העיזים המומסת
• מניחים ומסדרים במחבת (שהמסנו את החמאה) מחצית מכמות אטריות הקדאיף בצורה צפופה על כל שטח פני המחבת
• מפזרים במחבת (מעל אטריות הקדאיף) את טבעות גבינת המה עז 9% ופרוסות גבינת הקממברט
מכסים את הגבינות בשכבה צפופה נוספת של אטריות הקדאיף שנותרו(כך שבסופו של דבר נוצר לנו סנדוויץ' של אטריות קדאיף במילוי גבינות)
• מטגנים על אש נמוכה כ-5 דקות לכל צד(עד להזהבה), (ניתן להיעזר בצלחת בזמן הפיכת הכנאפה במחבת)
• מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את סירופ העגבניות שרי מעל ומגישים