באדיבות רם ענתבי, השף של רשת "קפה ג'ו".
מרכיבים (2 מנות)
- 10 עלי לבבות חסה ערבית
- 20 קוביות קטנות של אבטיח קר
- 10 קוביות קטנות של גבינה בולגרית 5%
- 1 כף בצל סגול קצוץ (לא חובה)
- 1 כפית שמן שומשום
- 1 כף שמן זית
- מיץ סחוט מתפוז אחד
- 3 כפות פולי אדממה
- 3 כפות שקדים קלופים קלויים
- 3 כפות קשיו קלוי
- 3 כפות גרעיני דלעת קלופים קלויים
- 3 כפות מנצ'יז פיקנטי
אופן ההכנה
- שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט הפיצוחים, ומערבבים בעדינות.
- מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים קלות ומגישים מיד.