מרכיבים (2 מנות)
- 225 גרם (קצת פחות מ-1 כוס) גרעיני תירס - עדיף טריים שבושלו כמה דקות או מוקפאים שהופשרו. אם משתמשים בגרעיני תירס מקופסה - עדיף שיהיו ללא תוספת סוכר
- 2 ביצים בגודל L
- 2 כפות קמח תופח מלא
- 2 כפות חלב
- מלח
לטיגון
- שמן קנולה
אופן ההכנה
- שמים בקערה את הביצים, הקמח והחלב ומערבבים במזלג. מוסיפים את התירס ומערבבים.
- יוצקים למחבת את השמן ומחממים. מניחים תלוליות קטנות מבלילת הלביבות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
- מגישים מיד.