מרכיבים (4 מנות)

 

לסלט

  • 4 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים למקלונים
  • 2 סלקים, קלופים וחתוכים למקלונים
  • ‭1/2‬ כוס עירית קצוצה

 

לרוטב

  • ‭1/3‬ כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור

 

אופן ההכנה

  1. שמים את הירקות בקערה.
  2. שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב. סוגרים ומנערים היטב.
  3. יוצקים את הרוטב על הירקות, מערבבים ומגישים.