מתוך התוכנית "מיני שף"
מרכיבים
- 2 דגי בורי טריים חתוכים לפילטים
- שמן זית
- 20 שיני שום
- 2 פלפלים אדומים טריים חתוכים לרצועות
- 1/2 כוס כוסברה טרייה
- 2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן
- 1 פלפל ירוק חריף טרי פרוס
- 3 פלפלים יבשים מתוקים מושרים במים
- מלח
אופן ההכנה
- מטגנים בסיר רחב עם שמן זית את שיני השום, רצועות הפלפל והכוסברה.
- מוסיפים את הפפריקה, הפלפל החריף והפלפלים המתוקים.
- מניחים מעל את הדגים, מכסים במים ומבשלים כ- 20 דקות. ממליחים.
- מפזרים מעל כוסברה טרייה וקליפת לימון מגוררת ומגישים עם חלה טרייה.