מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 3 כוסות קוביות אבטיח
- 100 גרם גבינת עזים (סנט מור, פטה)
- 2 כפות גרעיני חמנייה
- 5 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- 3 טיפות טבסקו
- 6 עלי בזיליקום
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
- בקערת ערבוב שמים את קוביות האבטיח.
- קולים את גרעיני החמנייה במחבת ומוסיפי לקערה,
- מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וטבסקו.
- מסדרים בצלחת הגשה ומפוררים את הגבינה מעל, מוסיפים עלי בזיליקום.