מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 2 חזות עוף חתוכים לרצועות
- 1/2 כוס זיתים ירוקים ושחורים מגולענים
- מלח ופלפל
- 1/2 כפית בהרט
- בצל לבן חתוך לטבעות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
הגשה
- באגט טרי
- מיונז / ממרח פסטו / סלט טורקי
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומכניסים לתוך שקית אפייה (קוקי).
- קושרים את השקית ומניחים בתוך תבנית קטנה. מוסיפים מעט מים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכחצי שעה.
- מוציאים ומצננים מעט.
- הגשה: מורחים באגט בממרח לפי הטעם, מוסיפים מתבשיל העוף וסוגרים.