מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים (למנה אחת)
- 1 פיתה
- 100 גרם בשר כבש טחון
- צנוברים
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- כמון
- בהרט
- מלח
- פלפל לבן או שחור
- שמן זית
- 1/2 כפית סחוג
אופן ההכנה
- מחממים מחבת גריל.
- חוצים את הפיתה לרוחב כך שמתקבלים שני עיגולים גדולים.
- מטפטפים קצת שמן זית על הפיתה. מערבבים את הבשר עם כל המרכיבים ומהדקים שכבה דקה על הפיתה.
- מטפטפים עוד קצת שמן על הבשר. צולים על המחבת עד שהבשר מבושל והפיתה מקבלת צבע שחום.