המרכיבים
- 1 גליל גבינת עזים חצי רכה (כדוגמת פרומעז)
- 1 ביצה
- 1 חבילה פירורי לחם זהובים/פנקו
לסלט
- 1 חבילה עלי בייבי
- 2 אגסים
- 2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים
לרוטב
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום כתושה
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בן יין
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- פורסים את גליל גבינת העזים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- טובלים את פרוסות הגבינה בביצה, אחר כך בפירורי הלחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. מעבירים לצלחת שרופדה בנייר סופג.
- פורסים את האגסים לפרוסות דקיקות ככל האפשר. מניחים בקערה יחד עם עלי הבייבי.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה/צנצנת. יוצקים על עלי הבייבי והאגסים ומערבבים.
- מסדרים את פרוסות הגבינה על הסלט ומגישים מיד.