מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 14 גרם ג'לטין
- 4-5 כפות מים
- 50 גרם חמאה רכה
- 250 גרם גבינת פטה
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
תוספות
- 1/2 כוס פיסטוקים מסוכרים
- 1/2 כוס אטריות קדאיף אפויות
- 1/2 כוס דבש הדרים
אופן ההכנה
- מרככים את הג'לטין עם המים 20 דקות. מחממים במעט שמנת מתוקה.
- שמים במעבד מזון את החמאה ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה הבולגרית וטוחנים. מוסיפים את הגבינה הלבנה ואת הג'לטין המומס (דרך מסננת).
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת חזקה ומערבבים לתוכה ידנית ובעדינות את תערובת הגבינות.
- מעבירים את המסה לתבניות סיליקון בגודל הרצוי ומכניסים למקפיא לשעה. שומרים במקרר עד ההגשה.
- בהגשה מפזרים אטריות קדאיף, פיסטוקים מסוכרים ודבש.