מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 1/2 ק"ג כתף בקר (מס' 5)
- 1 ק"ג חיטה קלויה מעושנת (פריקה)
- 8 עצמות מח בגודל 5 ס"מ (אמצע)
- 2 מקלות קינמון
- 2 ליטר ציר בקר
- 10 עלי דפנה
- 1 כוס אטריות למרק
- 1/2 כוס צנוברים
- 4 כפיות שמן אבוקדו
- 1 קופסת לקט ירקות למרק
אופן ההכנה
- חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים בו את קוביות הבשר.
- מוסיפים את האטריות ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד שהבשר רך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.